Interesant nume, nu-i asa? Pentru ca este un nume. Fermecator, fantezist, stilat si in acelasi timp sofisticat. O alegere excelenta pentru un bijutier. Si nu unul oarecare ci un bijutier cu care ati avut probabil de-a face la unul sau altul dintre numeroasele evenimente pe care le-a organizat sau la care a paricipat in calitate de sponsor.

La Bijuteria Teilor gasiti verighete din aur, inele de logodna, bijuterii cu diamante dar si bijuterii din aur sau pentru copii, modele diverse. Nemaipunand la socoteala o gama de produse unicat din aur galben sau aur alb, realizate manual. In Pitesti (la sediul principal din str Smeurei nr 54 sau in incinta hotelului Ramada), la Sibiu (pe bulevardele Mihai Viteazu si Nicolae Balcescu), in Craiova, Targoviste dar si prin intermediul propriului magazin online, Bijuteria Teilor sta la dispozitia clientilor cu o multime de colectii de bijuterii create parca pentru a scrie povesti de dragoste.

Dincolo de comercializarea bijuteriilor din portofoliul de produse, Bijuteria Teilor ofera si servicii de curatare si lustruire a bijuteriilor, gravari, lipit, marirea sau micsorarea inelelor, montajul pietrelor pretioase si semipretioase sau montajul inchizatorilor pentru bijuteriile clientilor.

Stiati ca fiecarei zodii ii corespunde o piatra pretioasa sau semipretioasa? Iata detalii

 

Vezi si…