La aceasta intrebare trebuie sa raspundem evitand raspunsul si aceasta din urmatorul motiv: lansarea GTA 5 din 17 septembrie 2013 este doar pentru PlayStation 3 si pentru Xbox 360. Mult-asteptatul joc Grand Theft Auto 5 (trebuie sa ne reamintim ca oficialii companiei Rockstar Games, dezvoltatorii acestui joc, au anuntat jocul inca din 2011 prin postari atat pe site-ul lor cat si pe Twitter in 25 octombrie 2011) se va lasa asteptat pentru posesorii de PC care vor sa joace GTA 5 pe calculatorul personal, indiferent ca e vorba de sistemul de operare Windows ori de Mac OS. Prin urmare compania nu a facut disponibile niciun fel de informatii privind cerintele de sistem PC pentru acest joc.

Cum toate titlurile de baza ale seriei Grand Theft Auto au avut si versiuni pentru PC, cel putin pentru Windows, e de asteptat ca si GTA 5 sa fie lansat la un moment dat si pentru PC, mai ales ca o petitie online destinata acestei dezvoltari a jocului a fost semnata deja de cateva sute de mii de doritori ai acestei variante. Ramane de vazut cat timp va fi necesar dezvoltatorilor sa finalizeze versiunea pentru PC si imediat ce vom avea detalii despre cerinte GTA 5 pentru sistemele PC vom actualiza acest articol.

Lipsa unei versiuni pentru PC este usor frustranta data fiind reclama de care jocul a beneficiat in ultimii doi ani, primul trailer pentru GTA 5 fiind lansat in noiembrie 2011, un an mai tarziu fiind prezentate in trailere pe care le stiti deja cu siguranta cele trei personaje ale caror roluri le puteti interpreta in cadrul jocului.

Compania a colaborat si cu Sony pentru comercializarea unui pachet Playstation 3 care sa includa atat jocul cat si o pereche de casti branduite Grand Theft Auto 5 asa incat aveti varianta o sa achizitionati un PlayStation 3 si titlul separat ori sa asteptati aparitia pachetului, PS3-ul avand o capacitate de 500 GB.

GTA 5
 

  Cumpara
Grand Theft Auto 5
pentru Playstation 3GTA 5
  Cumpara
Grand Theft Auto 5
pentru Xbox 360GTA 5
 

 

Vezi si…