O alegere excelenta daca ati hotarat sa stati la Hotel Rialto din Barcelona in perioada sejurului vostru in Catalunya. Nu de alta dar hotelul este situat realmente in buricul targului, la propriu si la figurat, cartierul in care se gaseste numindu-se Barri Gothic.

Iata cum ajungeti de la aeroport la Hotel Rialto Barcelona:

Cu taxiul
Cel mai simplu mijloc de transport, in aproximativ 25 de minute sunteti la hotel, distanta fiind una relativ mica, de aproximativ 15 kilometri. Costul transportului va fi in jur de 35-40 euro.

Cu autobuzul
Luati autobuzul de la terminalul sosiri al aeroportului, linia A1 sau A2 (4 statii de la iesirea din incinta aeroportului, i. Pl. Espanya – Creu Coberta; ii. Gran Via – Urgell; iii. Pl. Universitat; iv. Pl. Catalunya), costul biletului individual fiind de 5,90 euro (plata cash la sofer sau cu card bancar la automatele de bilete din statie; sau 10,20 euro dus-intors, intorsul trebuie facut in maxim 9 zile de la validarea biletului), frecventa autobuzelor este de 5, respectiv 10 minute pentru A1, respectiv A2, pana la Placa Catalunya. Ajunsi in Placa Catalunya aveti doua variante: i. luati metroul L3 (linia verde) o statie pana la statia Liceu; ii. (v-o recomandam) mergeti pe jos distanta corespunzatoare acestei statii de metrou luand-o pe La Rambla apoi pe strada Carrer de Ferrán pe care se gaseste hotelul (vezi harta de mai jos).

Cu trenul
Luati trenul de la aeroport (urmariti indicatoarele care va duc catre statie; frecventa garniturilor: la fiecare 30 de minute) pana la statia Passeig de Gràcia. Luati apoi metroul L3 (linia verde) doua statii pana la statia Liceu. Apoi pe jos pe strada Carrer de Ferrán pe care se gaseste hotelul.

Noi va recomandam insa autobuzul, frecventa lor este mare deci nu pierdeti timpul in aeroport, costul este mic si puteti savura primele impresii din Barcelona indiferent cat de multe bagaje aveti.
 
Hotel Rialto Barcelona
 

Vezi si…