Excluzand varianta taxiului care este cea mai facila si care nu are nevoie de indicatii ci doar de adresa hotelului (Bdul Mircea Voda, nr 28, sector 3), iata mai jos cum puteti ajunge la Hotel Royal Bucuresti de la aeroport, de la gara si prin similitudine din alte locuri ale orasului:
 

De la aeroport la Hotel Royal Bucuresti

 
Varianta 1: Cu masina hotelului, cerand in prealabil acest serviciu la numarul de telefon 021 528 11 20 si mentionand numarul de persoane pentru care se efectueaza acest transfer asa incat masina trimisa de hotel la aeroport sa fie una potrivita. Costul serviciului de transfer: 27 euro.

Varianta 2: Cu autobuzul, linia 783 asigurand deplasarea de la aeroportul Otopeni pana la Piata Unirii unde are capat de linie si unde trebuie de altfel sa si ajungeti cu acest autobuz. Odata ajuns(i) in Piata Unirii puteti face o plimbare de-a lungul Bulevardului Unirii din Capitala pana la hotel, durata aproximativa 8-10 minute (vezi harta de mai jos). Frecventa cu care circula autobuzele acestei linii de transport este de 30 de minute. Costul biletului de calatorie: 7 lei (doua calatorii incluse).

De la Gara de Nord la Hotel Royal Bucuresti

 
Varianta 1: Cu masina hotelului, cerand in prealabil acest serviciu la numarul de telefon 021 528 11 20 si mentionand numarul de persoane pentru care se efectueaza acest transfer asa incat masina trimisa de hotel la aeroport sa fie una potrivita. Costul serviciului de transfer: 13 euro.

Varianta 2: Cu metroul, linia M1 (galbena), deplasare 7 statii in directia Pantelimon: i. Basarab; ii. Crangasi; iii. Petrache Poenaru; iv. Grozavesti; v. Eroilor; vi. Izvor; vii. Piata Unirii. Odata ajuns(i) in Piata Unirii puteti face o plimbare de-a lungul Bulevardului Unirii din Capitala pana la hotel, durata aproximativa 8-10 minute (vezi harta de mai jos). Frecventa cu care circula garniturile de metrou ale acestei linii de transport este de 4-8 de minute. Costul biletului de calatorie: 4 lei (doua calatorii incluse).
 
Hotel Royal Bucuresti
 

Vezi si…